ACTIVITEITEN

ENERGIEMANAGER VAN HET JAAR 2023

Uiterlijk 14 april 2023

We nodigen jullie van harte uit om jullie energie-gerelateerde projecten in de kijker te zetten. Dat kan je doen, door mogelijke kandidaat winnaars voor de award Energy Manager of the Year 2023 te nomineren.
We zien jullie nominatie graag tegemoet tegen uiterlijk 14 april 2023.

We are inviting you to make your voice heard and nominate the potential winners of the Energy Manager of the year Award 2023.
We look forward to your nominations and would like to receive them by 14 april 2023.

UITNODIGING STOOMCURSUS

Woensdag 7 JUNI 2023
VOKA-box te Gent

In tal van industriële sectoren wordt stoom als warmtedrager voor diverse productieprocessen gebruikt. Bij de toepassing van stoom moet rekening worden gehouden met steeds strengere eisen op het vlak van de veiligheid en de impact op het klimaat.

ENERGIK vzw, in samenwerking met UGent, organiseert haar 6de STOOMCURSUS


EXTERNE ACTIVITEITEN

VENTILATIE EN KLIMAATBEHEERSING

Van 4 maart t.e.m. 11 juni 2023
Leuven

Deze cursus is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die hoogwaardige ventilatie- en klimaatbeheersingsystemen wil ontwerpen en uitvoeren: medewerkers of projectmanagers in een ontwerpbureau, overheidsadministraties, installatie- of uitbatingsbedrijven.

De resultaten van de examens van de voorgaande cyclus 2 waren ronduit schitterend en een bewijs dat Atic de juiste aanpak heeft bij de organisatie van de vervolmakingsreeks HVAC! Reden te meer om te volharden en ook cyclus 3 en 4 aan te vatten!