ACTIVITEITEN

UITNODIGING STOOMCURSUS

Woensdag 7 JUNI 2023
VOKA-box te Gent

In tal van industriële sectoren wordt stoom als warmtedrager voor diverse productieprocessen gebruikt. Bij de toepassing van stoom moet rekening worden gehouden met steeds strengere eisen op het vlak van de veiligheid en de impact op het klimaat.

ENERGIK vzw, in samenwerking met UGent, organiseert haar 6de STOOMCURSUS

ENERGIEMANAGER VAN HET JAAR 2023

Najaar 2023

We nodigen jullie van harte uit om jullie energie-gerelateerde projecten in de kijker te zetten. Dat kan je doen, door mogelijke kandidaat winnaars voor de award Energy Manager of the Year 2023 te nomineren.
We zien jullie nominatie graag tegemoet tegen uiterlijk 31 augustus 2023.

We are inviting you to make your voice heard and nominate the potential winners of the Energy Manager of the year Award 2023.
We look forward to your nominations and would like to receive them by 31 august 2023.


EXTERNE ACTIVITEITEN

VENTILATIE EN KLIMAATBEHEERSING

Van 4 maart t.e.m. 11 juni 2023
Leuven

Deze cursus is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die hoogwaardige ventilatie- en klimaatbeheersingsystemen wil ontwerpen en uitvoeren: medewerkers of projectmanagers in een ontwerpbureau, overheidsadministraties, installatie- of uitbatingsbedrijven.

De resultaten van de examens van de voorgaande cyclus 2 waren ronduit schitterend en een bewijs dat Atic de juiste aanpak heeft bij de organisatie van de vervolmakingsreeks HVAC! Reden te meer om te volharden en ook cyclus 3 en 4 aan te vatten!

WARMTEWENDE IN GEBOUWEN

Dinsdag, 6 juni 2023
De Centrale (Gent)

Voor deze studiedag slaan ODE Vlaanderen en COGEN Vlaanderen de handen in elkaar. 
Warmtewende in gebouwen verwijst naar het proces waarbij gebouwen worden ontworpen en gerenoveerd om efficiënter gebruik te maken van warmte en energie. Dit kan onder meer worden bereikt door het verbeteren van de isolatie, het gebruik van efficiëntere verwarmingssystemen en het integreren van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen.