ENERGIK gaat in 2022 opnieuw op zoek naar de ENERGY MANAGER OF THE YEAR

01-09-2021

energiemanager_2022jpg
Het vakgebied milieu en energie is actueler dan ooit. De vzw ENERGIK (Vlaamse vereniging voor energie- en milieutechnologie) gaat daarom elk jaar - met uitzondering van het jaar 2021 omwille van de Corona-problematiek, op zoek naar de ENERGY MANAGER OF THE YEAR.

 In samenwerking met AP Hogeschool en Howest Hogeschool, vestigt ENERGIK hiermee de aandacht op toekomstige professionals die op het gebied van milieu en duurzaam energiegebruik hun beste beentje hebben voorgezet in hun afstudeerwerk. Deze talenten zullen weldra in het werkveld op zoek gaan naar duurzame oplossingen voor de energievraagstukken die onze maatschappij vandaag de dag en in de toekomst voorgeschoteld krijgt.

Maar ook de energie- en milieumanagers die in het bedrijfsleven al hun sporen hebben verdiend, worden door Energik in de bloemetjes gezet. Jaarlijks ontvangt een van hen de trofee ENERGYMANAGER OF THE YEAR.


2004183-emoty2_orig

Laureatien en juryleden van de editie 2019.

Om te kunnen deelnemen aan deze wedstrijd, moet het bedrijf of hun energiemanager de voorbije tijd projecten hebben gerealiseerd die:

  • bijgedragen hebben tot een verhoogde energie-efficiëntie
  • bijgedragen hebben tot de realisatie van de klimaatdoelstellingen
  • bijgedragen hebben tot het energie transitietraject
  • inspirerend en wervend kunnen werken naar andere bedrijven toe.

We rnoedigen zowel studenten bacheler en masters, als managers uit het bedrijfsleven, uit hun kandidatuur te stellen via info@energik.be

Share us