ENERGIK geeft in een lunchcauserie praktische informatie over de rol van waterstof in de energietransitie:
- Waar wordt waterstof nu al succesvol toegepast en hoe verhoudt dit zich tot de ambities van Europa?
- Wat zijn de processen die meest in aanmerking komen en waarom?
- Is waterstof al doorgebroken in de markt van de zware motoren?
De deelnemers worden meegenomen
in het beklijvend verhaal van de heer Adwin Martens,
Directeur bij WaterstofNet.
De Lunchcauserie gaat door op donderdag 02 december 2021 in Hof ter Imde van 11.45 uur tot 15.00 uur (Beekstraat 32 te 1861 Meise).
Aperitief
- Blanquet de Limoux met fijne hapjes
Menu
- Koninklijk kabeljauwhaasje (Avrugakaviaar - polderaardappel en Champagnesaus).
- Filet van hertenkalf Grand Veneur met winterse groentjes en poivradesaus.
- Creatie van Callebout chocolade.
- Koffie met versnaperingen.
- Aangepaste wijnen en water.
De deelname in de kosten bedraagt:
- 125 euro (excl. BTW)
voor leden van ENERGIK
- 140 euro (excl. BTW)
voor niet-leden
COVID-maatregelen die in acht worden genomen:
- Mondmasker bij binnenkomen
- CST
- Handen ontsmetten
- Beperking van het aantal deelnemers tot 40 personen
- Tafels op voldoende afstand
Sponsor
PRESENTATIES